Enter your keyword

Despre Restaurant „La Masa Olarului”

In cadrul complexului Ceramica Marginea se afla Restaurantul “La Masa Olarului”, proiect realizat din dorinta de a oferi vizitatorilor posibilitatea de a degusta adevarata mancare traditionala din Bucovina, gatita ca pe vremea bunicilor in vase de lut faurite cu maiestrie de mesterii nostri.

Sarmalutele in oala de lut, tochitura bucovineana, fasolea cu ciolan afumat sunt doar cateva specialitati cu care venim in intampinarea dumneavoastra.

Casuta – restaurant este chiar casa unde Vasile Mogopat, bunicul nostru, a avut un atelier de olarit. Timp de 50 de ani, el a modelat impreuna cu cei doi baieti, mii de obiecte.

Astazi suntem fericiti ca putem oferi turistilor din toate colturile lumii o experienta complete: de la modelarea bucatii de argila, pana la savurarea bunatatilor pregatite cu dragoste in vasele de lut. Inca de la intrare, totul este ca o calatorie in timp, pe vremea bunicii, cand copii fiind dupa o zi de zburdat prin gradini, focul sfaraie in semineuri iar mirosul de sarmalute care fierb in oala de lut, pe plita sobet, iti lasa gura apa.